OVER ONS
Image module

Roof Coatings

Roofcoatings is in 2021 ontstaan vanuit een samenwerking tussen Corn de Groot en Verfhuis Bilthoven. Beide bedrijven hebben al meerdere decennia aan ervaring op het gebied van schilderen, verf en vele andere gerelateerde zaken. Deze ervaring wordt gecombineerd in een samenwerking waarbij Corn de Groot het werk voor z’n rekening neemt en het Verfhuis verantwoordelijk is voor de toelevering van de materialen. Zo kunnen we een sterk antwoord geven op de stijgende vraag naar goede kwaliteit dakrenovatie met de toepassing van een unieke en voordelige techniek. 

Image module

Corn. De Groot

Corn de Groot is een schildersbedrijf wat in 1965 opgericht door Dhr. Cornelis de Groot die toen al sinds zijn 15e actief was in de verfindustrie. Met eerst als doel om particulieren te voorzien van kwaliteitsvol schilderwerk en renovatiewerkzaamheden groeide Corn de Groot over de jaren heen uit tot een schildersbedrijf dat van alle markten thuis is. Inmiddels is de 2e generatie al jaren werkzaam binnen het bedrijf en ook de 3e generatie staat op de drempel. Door de ervaring en kwaliteit van Corn de Groot is het bedrijf dus een erg belangrijke schakel binnen Roofcoatings.

Image module

Verfhuis Bilthoven

Het Verfhuis Bilthoven is de verfspecialist uit de regio en je vindt hier alles op het gebied van verf, glas, behang, kwasten, rollers en nog veel meer. Al jarenlang is het Verfhuis Bilthoven actief en een begrip in de omgeving. Het Verfhuis staat bekend om het complete assortiment die met zorg is samengesteld en bestaat uit goede kwaliteit producten. De medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam en altijd op de hoogte van de laatste trends in hun vakgebied. Mede daarom is het Verfhuis een erg sterke toevoeging aan de Roofcoatings samenwerking!

Een kijkje in ons werk

© Roof Coatings